Over ons

  

Het verhaal achter Baz’Art inboedels

Baz’Art inboedels is een familiebedrijf dat voornamelijk gerund wordt door vader en zoon.

Vader Rudi startte zowat veertig jaar geleden een antiek- en tweedehandswinkel. Het gebeurde af en toe dat een woning moest leeggemaakt worden. Zoon Nik hielp van jongs af aan mee in de winkel, maar vond vooral het leegmaken van huizen leuk.

In het begin was het vooral spannend. Elk huis had leuke verstopplekken, grappige spulletjes, een eigen verhaal… . Nik werd ouder en zag hoe waardevol deze taak was en hoe mooi zijn ouders omgingen met de persoonlijke kant van de situatie. Een huis leegmaken is niet zomaar snel alle meubels uit het raam gooien en een factuur opmaken. Het is tijd maken om alles respectvol buiten te dragen. Het is de tijd nemen om met de klant te praten en om te luisteren naar het verhaal, want vaak komen onze klanten net uit een periode van verlies en verdriet. Het is een groot stuk zorgen wegnemen zodat de klanten verder kunnen.

Op het moment dat Nik oud genoeg was en eerst was gaan studeren, werd Baz’Art inboedels opgestart. Eerst onder de naam NeverEnding, maar omdat de klanten het bleven hebben over ‘mijne bazaar’, werd het stilaan Baz’Art inboedels. Wij wilden hier ‘de kunst van het leegmaken’ extra benadrukken.